Beskyt dine data

Beskyt din virksomhed med verdens sikreste printere1 og pc'er.2

PRINTERE

Dit liv. Dine minder. Lige ved hånden.

Med HP Sprocket-fotoprinteren kan du på ingen tid lave selvklæbende øjebliksbilleder på 2x3", næsten uanset hvor du befinder dig.3

OMEN by HP

Tag styringen

En ny tid med e-sportsudøvere fortjener gamingudstyr på et nyt niveau.

BÆRBARE COMPUTERE OG TABLET-PC'ER

Effektivitet og iøjnefaldende design

Med HP's bærbare pc'er får du den effektive computeroplevelse, du har været på udkig efter.

PRINTERE

Pålidelige printere, der er billige i drift

Gør et godt førstehåndsindtryk med professionelle HP-printere til erhvervsbrug.

1 Baseret på HP's gennemgang fra 2016 af offentliggjorte oplysninger om sikkerhedsfunktioner i konkurrenters printere i samme klasse. Det er kun HP, der tilbyder en kombination af sikkerhedsfunktioner, der kan registrere og automatisk stoppe et angreb og derefter bekræfte softwarens integritet, når der genstartes. Du kan finde en liste over printere på: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Du kan finde flere oplysninger på: www.hp.com/go/printersecurityclaims.

2 Baseret på HP's unikke og fuldt dækkende sikkerhedsfunktionalitet til ingen yderligere omkostninger og administration ved hjælp af HP Manageability Integration Kit af alle aspekter ved en pc, inklusive hardware, BIOS og softwareadministration ved hjælp af Microsoft System Center Configuration Manager blandt leverandører med >1 million årligt solgte enheder pr. november 2016 på HP Elite-pc'er med 7. generations Intel® Core®-processorer, Intel®-integreret grafik og Intel® WLAN.

3 Udskrivning på farten kræver, at din mobilenhed er forbundet til HP Sprocket via en Bluetooth-forbindelse. Mobil udskrivning fra HP Sprocket-appen understøttes på iPhone® og iPod touch® med iOS version 8.0 og nyere. Udskrivning fra Android™ understøttes på Android-enheder, der har version 4.4 og nyere. Bluetooth er et varemærke tilhørende ejeren og benyttes af HP Inc. i henhold til en licens.