Suojaa tietosi

Suojaa liiketoimintasi maailman turvallisimmilla tulostimilla1, monitoimilaitteilla ja tietokoneilla.2

TULOSTIMET

Koe. Ihastu. Tulosta.

HP Sprocket -valokuvatulostimella voit luoda hetkessä 5 x 7,5 -kokoisia kiinnittyviä pikakuvia lähes missä vain.3

OMEN by HP

Hallitse peliä

Uuden aikakauden atleetit ansaitsevat uuden tason pelivarusteet.

KANNETTAVAT JA TABLETIT

Tehokasta suorituskykyä, näyttävät mallit

Saat etsimäsi tehokkaan tietokonekokemuksen HP:n kannettavilla tietokoneilla.

TULOSTIMET

Luotettavat ja kustannustehokkaat tulostimet

Anna loistava ensivaikutelma ammattilaislaatuisilla HP-yritystulostimilla.

1 Perustuu HP:n arvioon vuonna 2016 markkinoille tuoduista suojausominaisuuksista saman luokan kilpailevissa tulostimissa ja monitoimilaitteissa. Vain HP tarjoaa yhdistelmän suojausominaisuuksia, jotka pystyvät tunnistamaan ja automaattisesti estämään hyökkäyksen ja vahvistamaan sitten ohjelmiston eheyden uudelleenkäynnistettäessä. Luettelo tulostimista ja monitoimilaitteista on osoitteessa: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Lisätietoja: www.hp.com/go/printersecurityclaims

2 Perustuu HP:n ainutlaatuisiin, kattaviin tietoturvaominaisuuksiin, joista ei veloiteta lisähintaa, ja tietokoneen kaikkien ominaisuuksien HP Manageability Integration Kit -hallintaan, kuten laitteiston, BIOSin ja ohjelmiston Microsoft System Center Configuration Manager -hallinta. Marraskuussa 2016 tehdyssä vertailussa mukana yli miljoonan kappaleen vuosimyyntiin yltävät valmistajat. Vertailussa HP Elite -tietokoneet, joissa 7. sukupolven Intel® Core® -suorittimet, integroidut Intel®-näytönohjaimet ja Intel® WLAN.

3 Tien päällä tulostus edellyttää, että mobiililaite on yhdistetty HP Sprocket -tulostimeen Bluetooth-yhteydellä. Mobiilitulostus HP Sprocket -valokuvatulostimella tuettu iPhone®- ja iPod touch® -laitteissa, joissa on iOS v8.0 tai uudempi versio. Android™-tulostus tuettu Android-laitteissa, joissa on OS v4.4 tai uudempi versio. Bluetooth on omistajansa tavaramerkki, jota HP käyttää lisenssillä.