Ugrás a tartalomra
»  Kapcsolatfelvétel / Ügyfélszolgálat
Termékek és szolgáltatások
Terméktámogatás és Driverek
Felfedező és létrehozása

Termékek és szolgáltatások


Content starts here

Technológia és Szolgáltatások Divízió
(Technology Systems Group)"


szállítóból stratégiai partnerré

Az összetett számítástechnikai rendszerek biztonságos üzemeltetéséhez speciális műszaki paraméterekkel rendelkező eszközökre van szükség. A HP Technológia és Szolgáltatások Divízió kínálatában a HP teljes termékportfóliója az ügyfelek rendelkezésére áll. A széles termékpalettáról elsősorban azokból a hardvereszközökből és üzemeltetésükhöz szükséges szoftverekből ajánl megoldás-csoportokat, amelyek a nagyvállalati ügyfélkör tipikus elvárásainak megvalósítását célozzák.

E célnak alárendelve született meg a HP újonnan útjára bocsátott Adaptive Enterprise (Alkalmazkodó Vállalat) stratégiája is, amely magasabb szintű elszámoltathatóságot, reagáló készséget, az informatikai beruházások jobb és gyorsabb megtérülését kínálja felhasználói számára. Ahogy azt a HP már a gyakorlatban bemutatta, az Adaptive Enterprise stratégia segítségével akár komplett nagyvállalati architektúrák is kiépíthetők, az üzleti és informatikai tevékenység kimagasló színvonalú, még szorosabb összehangolásával pedig lehetővé válik, hogy a felhasználók hatékonyabban mérhessék, tervezhessék és kezelhessék a környezetükben bekövetkező változásokat.

A Technológia és Szolgáltatások Divízió egységei:

Háttértár megoldások (StorageWorks Solutions – SWD),
Iparági szabvány kiszolgálók (Industry Standard Servers – ISS), x-86 alapú, HP ProLiant szerverek
Üzletkritikus kiszolgálók (Business Critical Servers – BCS) HP UNIX, Alpha, Tandem szerverek
Szoftverek (Software), OpenView menedzsment szoftvercsalád
Pénzügyi Szolgáltatások (HP Financial Services)

A HP szerverei piacvezetők a Microsoft.NET, a Linux és a nagyvállalati UNIX környezetekben, a rendszer- és menedzsment szoftverek területén, adattároló-rendszerei a legmegbízhatóbbak a vállalati és nyílt hálózatok tárolási szolgáltatásaiban.

Személyi Számítógépek Divízió (Personal Systems Group)


az informatika alappilérei

Az informatika változását szimbolizálják a személyi számítógépek terén tapasztalt átalakulások. Egyszerűen azt mondhatjuk: a PC a mindennapi informatika alapköve. A Személyi Számítógépek Divízió termékei a nemzetközi és a magyar piacon meghatározó szerepet játszanak. Kiemelkedő részesedéssel rendelkeznek valamennyi szegmensben, mely nagymértékben a HP technológiai fejlesztéseinek köszönhető: az elmúlt időszakban a HP mutatta be a legtöbb innovatív megoldást a piacon. Ez a szemlélet jellemzi termékei tervezésekor, legyen szó kézi számítógépekről, Tablet PC-ről vagy vékony kliensről.

A Személyi Számítógépek Divízió büszkélkedhet a legszélesebb termékpalettával, termékeivel a teljes vertikumot lefedi:

üzleti célú asztali PC-k és noteszgépek
monitorok
professzionális munkaállomások
intelligens kézieszköz-platformok
otthoni és vezeték nélküli hálózati technológiák
vékonykliens-termékek
DVD-írók

Képalkotási és Nyomtatási Divízió(Imaging and Printing Group)

a vizuális világ élvonalában

A Képalkotási és Nyomtatási Divízió kínálata felöleli a nyomtatók, a többfunkciós eszközök, a digitális fényképezőgépek és szkennerek, a projektorok, valamint a kellékanyagok teljes skáláját. Számos területen vezető pozícióval büszkélkedhet, így többek között a tintasugaras nyomtatók, a személyi használatú multifunkciós eszközök, vagy a lézernyomtatók piacán.

Az otthoni fogyasztók számára kínált termékek kiterjednek a képrögzítő berendezésektől (digitális fényképezőgépek és szkennerek) egészen a fényképek megosztását segítő termékekig (fotónyomtatók). A széles kínálatnak köszönhetően ma a HP a legnagyobb informatikai gyártó a fogyasztói piacon, egyedüliként kínál teljes megoldást a digitális képalkotás piacán.

A vállalatok számára a HP olyan termékeket ajánl, amelyek minőségi különbséget garantálnak –hálózati nyomtatókat, nagyformátumú nyomtatókat, projektorokat –, amelyekkel kiváló minőség érhető el, valamint gyorsabb, hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé számukra. A vezető piaci pozíció lehetőséget ad a HP-nek arra, hogy az ügyfél igényeihez illeszkedő, a hálózati infrastruktúrába könnyen integrálható, esetenként speciális funkciókkal (költségkövetés, biztonság) ellátott, komplex nyomtatási rendszereket tervezzen és adjon át.

A HP tevékenységi körét kiterjeszti az általános irodai környezeten túlmenően más területeken is. Növekszik jelenléte a grafikai szakterületen, ahol újabb és újabb eszközök segítik a papír alapú kommunikáció nagyméretűvé, látványossá és színessé válását.

A Képalkotási és Nyomtatási Divízió nagy felhasználók és a több százezerre tehető „kisfogyasztók” számára egyaránt biztosítja a kellékanyagok teljes választékát, és a használatukhoz, kiválasztásukhoz szükséges információkat.

Pénzügyi Szolgáltatások (HP Financial Services)

• Ügyféltámogatás (Technology Support)
• Konzultáció és Rendszerintegráció (Consulting and Integration)
• Üzemeltetési szolgáltatások, amely magukban foglalják az outsourcing-ot is (Managed Services)
• „Global delivery”

Szerviz és Szolgáltatások Divízió" to "HP Szolgáltatások Üzletág

teljes megoldások, 24 órás háttér

Magyarországon a HP a piacvezető az informatikai szolgáltatások területén, Európában pedig a második. A magyar leányvállalat a szolgáltatási szegmensen belül vezető szerepet tölt be olyan kulcsfontosságú területeken, mint az infrastruktúra szolgáltatások, kritikus rendszereket támogató szolgáltatások, valamint a tanácsadás-tervezés-kivitelezés hármasságával is jellemezhető rendszerintegráció.

A Szerviz és Szolgáltatások Divízió tevékenysége 3 fő területet ölel fel:

Ügyféltámogatás (Customer Support)
Konzultáció és Rendszerintegráció (Consulting and Integration)
és az utóbbi időben egyre fontosabbá váló, outsourcingot is magában foglaló üzemeltetési szolgáltatások (Managed Services).

A HP Szerviz és Szolgáltatások Divízió magyarországi szervezetének erőssége a több mint 150 fős képzett szakembergárda, akik közül sokan a legmagasabb szintű nemzetközi szakmai minősítésekkel rendelkeznek. Éppen ezért hagyományosan sok külföldi projektben játszanak meghatározó szerepet a magyar szakemberek.

A HP Szerviz és Szolgáltatások Divízió stratégiáját ügyfelei igényeinek minél teljesebb körű feltárására, informatikai infrastruktúrája kiépítésére, a vevők informatikai rendszereinek megbízható üzemeltetésére alapozza. Legfontosabb célkitűzése az ügyfelek üzleti sikereinek elősegítése. A projektek sikerességének hátterében, valamint a szolgáltatási portfólió teljessé tételében az egyre szorosabbra fűződő partnerkapcsolatok állnak, nemcsak a helyi partnerekkel, hanem a világszinten megkötött partneri együttműködésekkel (Microsoft, Oracle, SAP, Cisco), melyek Magyarországon is kiemelkedőnek mondhatók.

Ennek eredményeképpen hazánkban az SAP installációk több mint fele HP platformon fut, a HP a Microsoft és az Oracle legnagyobb szolgáltatási partnere lett, 2002-ben pedig megkapta az „Az év stratégiai partnere” díjat a Cisco-tól.

.


 

Adatvédelmi nyilatkozat | Személyes adatokra vonatkozó jogokkal kapcsolatos megjegyzés | A HP.hu webhely használata a feltételek elfogadását jelenti | Oldaltérkép
© 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P.