Ugrás a tartalomra
»  Kapcsolatfelvétel / Ügyfélszolgálat
Termékek és szolgáltatások
Terméktámogatás és Driverek
Felfedező és létrehozása

Megoldások


Content starts here
A HP kívánság szerinti megoldásokat kínál az otthonokba és a vállalatok számára - mindegy, hogy Önnek szoftverre, hardverre vagy szolgáltatásokra van szüksége.

Megoldások otthonra és kisvállalkozásoknak

»  Megoldások otthonra és kisvállalkozásoknak

Információ a termékekről és szolgáltatásokról - valamint terméktippek, speciális ajánlatok és kreatív ötletek.

Kormányzati megoldások

»  Kormányzati megoldások

A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. között létrejött keretszerződések közül jelenleg három él, melyeket a PC-s számítástechnikai rendszerek, a PC-s nyomtatórendszerek és a RISC számítógéprendszerek beszerzésére írtak ki.

Üzleti és egyéb megoldások

»  Otthoni és kisirodai felhasználóknak

HP és Compaq információk és megoldások minden üzleti igényének kielégítésére… termékeinket úgy terveztük és optimalizáltuk, hogy vállalkozása minél eredményesebb lehessen.

»  Aktuális HP akciók

Termékinformációk, amelyek ismeretében időt és pénzt takaríthat meg. Köztük különleges ajánlatok, csoportok, vásárlói tesztek, eszközök, tippek és egyebek.

»  Nagyvállalatok

Technológia és megoldások 500-nál több alkalmazottat foglalkoztató vállalatok számára. Iparág-specifikus, valamint iparágak közötti megoldások, például ügyfélkapcsolatok kezelése és vezeték nélküli szolgáltatások.

Partneri és fejlesztői megoldások

»  Partnerek webhelyei

Viszonteladó, ajánló, terjesztő és szolgáltatásszállító partnerek webhelyei. Minden, ami a HP termékek és szolgáltatások mindkét fél számára sikeres marketingjéhez, eladásához és támogatásához szükséges.

»  Megoldásszállító program

Eszközök és támogatás a HP nyomtatási és digitális képkezelő eszközeihez használható szoftverek fejlesztéshez, telepítéshez és piaci bevezetéséhez.

»  Stratégiai Partnereink

A HP a világ vezető szoftver- és hardvergyártóival szoros kapcsolatot ápol a fejlesztés, kivitelezés és kereskedelem területén, így Ön integrált és optimalizált megoldásokhoz jut.

»  Fejlesztő Partnereink (DSPP)

DSPP software solution developer view: all of DSPP's technical information, tuned to the developer audience.

 

Adatvédelmi nyilatkozat | Személyes adatokra vonatkozó jogokkal kapcsolatos megjegyzés | A HP.hu webhely használata a feltételek elfogadását jelenti | Oldaltérkép
© 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P.