OMEN X Laptop
Go beyond limits

Meer informatie
×

Ontdek de OMEN X laptop

OMEN's first overclockable gaming laptop.1 Baanbrekende grafische beelden. Unstoppable power.
Meer informatie
Dominate the game

Dominate the game

Een nieuw tijdperk van atleten verdient een nieuwe generatie apparatuur.
Maak kennis met de nieuwe OMEN serie

PRINTEN

Live it. Love it. Print it.

Met de HP Sprocket fotoprinter kun je bijna overal direct 5x7,5 cm foto's printen die je overal kunt opplakken.

Verleidelijk. Veilig.

Wij Introduceren HP EliteBook x360, de dunste en veiligste zakelijke convertible ter wereld.2
Meer informatie

LAPTOPS EN TABLETS

Design dat de aandacht trekt

Je vrienden zullen jaloers zijn op de superprestaties en het gedurfde strakke design van HP ENVY laptops.

1 Op sommige modellen. Wijziging van de klokfrequentie en/of het voltage kan leiden tot: (i) verminderde stabiliteit en een kortere levensduur van het systeem, de processor en andere systeemcomponenten; (ii) defecten in de processor en andere systeemcomponenten; (iii) minder goede systeemprestaties; (iv) extra hitteproductie of andere schade; en (v) verlies van systeemdata-integriteit. HP en Intel hebben de werking van de processor binnen de specificaties getest en bieden geen garanties buiten het specificatiegebied. HP en Intel hebben de werking van de overige componenten van het systeem alleen binnen de industriestandaard specificaties getest en bieden daarbuiten geen garanties. HP en Intel garanderen niet dat de processor en andere systeemcomponenten, als deze worden gebruikt met gewijzigde klokfrequentie en/of gewijzigd voltage, geschikt zijn voor een specifiek doel.

2 Veiligste is gebaseerd op de unieke, uitgebreide gratis HP beveiligingsfuncties zonder extra kosten onder fabrikanten met > één miljoen verkochte units per jaar op 1 december 2016 op HP Elite pc's met 7e-generatie Intel® Core™-processors, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN. Dunste is gebaseerd op concurrenten die jaarlijks meer dan één miljoen convertible, niet-detachable apparaten verkopen met een Windows Pro OS en een 6e- of 7e-generatie Intel® vPro™ processor op 1 december 2016.

3 Gebaseerd op HP's unieke, uitgebreide gratis beveiligingsfuncties en beheer met de HP Manageability integratiekit van alle pc-aspecten, inclusief hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager onder fabrikanten met > één miljoen verkochte units per jaar in november 2016 op HP Elite pc's met 7e-generatie Intel® Core®-processors, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN.