Beskytt dataene dine

Beskytt bedriften med verdens sikreste skrivere1 og PC-er.2

SKRIVERE

Lev deg inn i det. Elsk det. Skriv det ut.

Med HP Sprocket fotoskriver kan du raskt lage 2 x 3" klistremerkebilder fra nesten hvor som helst.3

OMEN by HP

Ta kontroll over spillet

En ny generasjon idrettsutøvere fortjener spillutstyr på et helt nytt nivå.

BÆRBARE PC-ER OG NETTBRETT

Kraftig ytelse, iøynefallende design

Med HPs bærbare PC-er får du den kraftige databehandlingsopplevelsen du har sett etter.

SKRIVERE

Pålitelige og kostnadseffektive skrivere

Gi et godt førsteinntrykk med HPs bedriftsskrivere, som holder profesjonell kvalitet.

1 Basert på HPs evaluering av sikkerhetsfunksjoner i skrivere fra konkurrenter i samme klasse, per 2016. Det er kun HP som kan tilby sikkerhetsfunksjoner som kan overvåke for å oppdage og automatisk stoppe angrep, og deretter selv validere programvarens integritet ved omstart. Du finner en liste over skrivere her: http://www8.hp.com/no/no/solutions/business-solutions/printingsolutions/devicesecurity.html. Mer informasjon: www.hp.com/go/printersecurityclaims.

2 Basert på HPs unike og omfattende sikkerhetsfunksjoner (som tilbys uten ekstra kostnader) og administrasjon med HP Manageability Integration Kit av alle aspektene til en PC, inkludert maskinvare, BIOS og programvare ved hjelp av Microsoft System Center Configuration Manager blant leverandører med årlig salg av > 1 mill. enheter per november 2016 av HP Elite PC-er med 7. generasjons Intel® Core®-prosessorer, Intel®-integrert grafikk og Intel® WLAN.

3 For å skrive ut mens du er på farten må den mobile enheten være tilkoblet HP Sprocket via en Bluetooth-tilkobling. Mobil utskrift fra HP Sprocket-appen støttes på iPhone® og iPod touch® med iOS v8.0 eller nyere. Android™-utskrift støttes på Android-enheter med OS v4.4 eller nyere. Bluetooth er et varemerke som tilhører rettighetsinnehaveren og brukes av HP på lisens.